divendres, 8 d’octubre de 2010

Germinat d'userda (alfals)

Germinadora
Ara que el temps està canviant tant i, gairebé a mitjans d'octubre, encara estem patint temperatures de xafogor i d'estiuet, és un bon moment per fer-vos els vostres GERMINATS.

Aquesta setmana ha tocat la userda (o alfals al sud de Catalunya).  En trobareu totes les propietats al link que he posat adjunt.

Us ho podeu menjar cru, amb l'amanida o com a acompanyament d'un segon plat, o bé fer-ne suc amb una liquadora de germinats.  En aquest cas, cal que espereu que creixi uns 25 cms.


2 dies germinant
3 dies germinant
5 dies germinantEn un tapper amb paper de cuina
Ben tapat sense humitejar-lo

Un cop ja ha ben germinat, ho posem en un tapper, amb paper de cuina a sota i ho tapem bé.  No cal humitejar el paper ja que el germinat conté molta aigua.  Ho tapem bé i ho guardem a la nevera.

Al següent link hi trobareu molta informació: http://www.enbuenasmanso.com/articulos/muestra.asp?art=794

CLICADA D'ULL -->  En els germinats, la vida hi és present en tota la seva força.  Els germinats són rics en substàncies de gran valor biològic, d'energia YIN.  Tenen les mateixes propietats medicinals de la planta, però multiplicat per 100.  Estimulen els procesos digestius, regeneren la flora intestinal, són antioxidants, depuratius i remineralitzants.  tots aquells que teniu problemes de digestió, començar un àpat amb germinats us farà una digestió més agradable i tranquil·la.

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...