dissabte, 30 d’octubre de 2010

Panellets... (que no heu de fer!)

PANELLETS ACABATS DE FER

QUIN DESASTRE!  Amb tota la il·lusió del món, fa 24 hores vaig preparar la massa per a panellets i avui m'he aixecat expressament a les 7 del matí per fer-los i fornar-los i poder-los dur a les amistats "culinàries".  I quin drama!  L'aspecte és d'allò més insòlit, el gust, això sí, BONÍSSIM...  Bé, de fet, aquests sí que podem dir que són ben bé fets a casa, amb les mans, i que no els he comprat a cap pastisseria perquè no són aptes per a la venda.  Un cop enfornats, han perdut volum i més aviat semblen mini torrons de panellets.  Però bé, de ben segur que per postres estaran bons.  Crec que el problema ha estat l'excés d'humitat dins la massa.

UTENSILIS:

  • 1 Bol
  • 1 Batedor
  • 1 Colador
LA MASSA A LA NEVERA
INGREDIENTS:
  • 1 Kg de sucre
  • 1 kg d'ametlla en pols
  • 200 cl d'aigua
  • 500 grams de monianto bullit
  • Rovells d'ou
  • Pinyons
PROCEDIMENT:
  1. Netegem el moniato i el tallem a trossets i el posem a bullir.  Un cop estigui ben tou, el colem i esperem que estigui ben fred.
  2. En un bol, barregem tots els ingredients.
  3. Deixem reposar la massa durant 24 hores a la nevera
  4. L'endemà, en fem boletes i les passem pel rovell d'ou batut i hi enganxem els pinyons
  5. Ho posem al forn a 200ºC i quan els pinyons han quedat torradets, ja els podem retirar
CLICADA D'ULL --> Em ve de gust posar una recepta que no ha funcionat perquè així ja sabré què no he de fer cap altre Tots Sants.  

MOLTA SORT ALS ALTRES QUE ESTEU FENT PANELLETS

2 comentaris:

  1. Manel, pero q t'ha passat...!!! jo pensava q eres un bon professional.. !!! amb la bona pinta q te la coca de llimona ???

    bueno, ens posarem una vena als ulls, i segur q estan bonissimmmmmmmmmmss!!!

    ResponElimina
  2. El camí del GRAN CHEF MICHELIN és equivocar-se moltíssim! O com et penses que tenen estrelles michelin, la gent? Jejejejeejejeje


    Ara, ja et dic jo que... estan per xupar-s'hi els dits! Amb vena o sense vena als ulls... mmmm

    ResponElimina

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...