dijous, 21 d’octubre de 2010

Salsa de iogurt

SALSA DE IOGURT
Avui doble post.

Aquesta salsa és per acompanyar els falafels del post anterior:

INGREDIENTS:

  • Dos iogurts
  • 50 gr de cogombrets amb vinagre
  • 50 gr de tàperes en vinagre
  • 1/2 c/c pebre negre
  • 1 c/c de sal
  • 2 c/S d'oli de sèsam
PROCEDIMENT:
  1. Esmicolem els cogombrets i les tàperes
  2. Batem els iogurts, que quedin ben líquids
  3. Ajuntem 1 i 2
  4. Hi afegim pebre, sal i l'oli i ho barregem
Guardeu-ho a la nevera i en tindreu per forces dies.  També és bona per a les amanides.

CLICADA D'ULL --> Aquesta salsa de iogurt, afegint-hi una mica de vinagre de poma, queda molt bona en ple estiu en una amanida de tomàquet i cogombre.  Sobretot aquells dies que fa més calor!

2 comentaris:

  1. ostres quina bona pinta q té.... aquesta salsa es la mateixa dels kebak ???

    ResponElimina
  2. No ho sé, Pilar, però és boníssima! Avui, el grup de conserves dels dijous de l'Escala, han volgut fer un pica-pica de comiat i jo he fet els falafel amb aquesta salsa. A tothom els ha encantat, fins i tot a les senyores de 70 anys d'aquí de tota la vida!

    ResponElimina

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...