dimecres, 17 de novembre de 2010

Farcellet de bolets, gambes i formatge de cabra amb melmelada de ceba amb panses

EL FARCELLET
 Aquest farcellet tant el podeu fer com a pica pica -que és el meu cas-, com com primer plat.  En dependrà la grandària del farcell.  A més, és un farcell que un cop posat a taula i ben emplatat queda molt vistós i bonic.

Nosaltres el vam fer com a pica-pica i, la veritat, és espectacular sota el pal de parmesà o l'arbre de nadal ja que sembla un regalet.

INGREDIENTS:

PROCEDIMENT:
  1. En una paella, saltem els bolets juntament amb l'all, la sal i el pebre.  Que tot estigui ben esmicolat i petit.
  2. Agafem un motlle i el folrem per dins amb la pasta brick.  Un cop l'hàgim assentat, hi introduïm una llesca de formatge de cabra, primeta, al damunt hi afegim una mica de farça, fins a la meitat.  Hi afegim una cullerada de cafè de la melmelada de Ceba amb Panses i Garnatxa i ho acabem d'omplir amb la farça.
  3. Lliguem el farcell amb un fideu de mar.  Atenció, cal que deixeu el farcell dins del motlle
  4. Ho poseu sobre un silkpad o paper sulfuritzat i hi ruixeu oli amb un pulveritzador.
  5. Ho introduïu al forn a 170ºC fins que quedi daurat (uns 4-5 minuts, depèn del forn i de la quantitat)
  6. FARCELLETS DINS DEL SEU
    MOTLLE DINS DEL FORN
  7. Deixeu-ho refredar una mica, el temps suficient perquè la pasta brick s'hagi endurit novament.
CLICADA D'ULL --> La pasta brick és molt versàtil.  Amb tota una fulla, podeu convertir-la con si fos un paper per embolicar un ram de flors i, amb l'ajut de motlles, ho poseu al forn.  Ho traieu i ho deixeu refredar. Un cop fred, que la pasta ha quedat dura i cruixent, hi podeu muntar una amanida ben vistosa a dins.  Triumfareu amb la presentació.

BONA EMMOTLLADA, BONA CUITA I BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...