dimarts, 28 de desembre de 2010

Carpaccio d'ànec amb vinagreta de Fruits del Bosc

Avui toca un plat ràpid i senzill, i molt sa.  I una vegada més, nord i sud s'aparellen per donar el millor que produeix el nostre territori.  Aquesta vegada, un carpaccio fet amb les agulles del magret d'ànec, de la Granja Luisiana del Delta de l'Ebre amb una vinagreta de Melmelada Extra de Fruits del Bosc sense sucre de El Rebost de l'Empordanet(r)   de Sant Pere Pescador.

El secret d'aquest plat està en deixar macerar durant unes dues o tres hores les agulles del magret amb la vinagreta que el cobrirà.  Quan l'emplatem, hi afegim cristalls de sal pel damunt, la vinagreta i una mica de parmesà gratat.

LA VINAGRETA:

  • El suc d'una o dues llimones
  • Un bon oli d'oliva
  • 180 grams de Melmelada Extra de Fruits del Bosc sense sucre de El Rebost de l'Empordanet.  
CLICADA D'ULL -->  Hem substituït el vinagre per la llimona i l'hem perfumat amb fruits del bosc.  Les acideses de la llimona i dels fruits del bosc faran coure la carn crua.

BON PROFIT!

2 comentaris:

  1. Té gracia això de la llimona, és com un ceviche aleshores no? Jo ho provaria també amb llima, que en general m'agrada més que la llimona.

    Pero vaja, compro la recepta de totes totes! :)

    ResponElimina
  2. Sí, suposo que seria com un "seviche", tot i que, al cap i a la fi, tot allò que és cru necessita d'un àcid perquè es cogui, o d'una sal. De fet, com que la recepta de la vinagreta és de Granja Luisiana, allà al Delta en diuen LLIMA, de les llimones. Prova-la, és bona, aquesta vinagreta!

    ResponElimina

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...