divendres, 18 de febrer de 2011

Gintonic Delux 350 grs a INNOFORUM 2011

Uf!  Ha costat... patiment, suors, last-minutes... bé, lo de sempre.  I sí, les Llàgrimes de Gintònic se'n van a Innoforum 2011 a concursar.  Clar, en una fira "pija" on es fan menjars "rarus" amb estris "etrambòtics" que ningú és capaç de fer a casa, i que com més "alienat" millor, El Rebost de l'Empordanet se les ha hagut de manegar per presentar una cosa que semblés que vingués de Júpiter, o d'Urà [és que Mart ja entra dins del nostre radi d'acció i ja el tenim pamat].  I ens ha sortit un pot com abduït d'estirat, amb uns colors blavosos que no sabem encara si qui ho va fer es va empastillar o si ha quedat glaçat del sustu que li ha provocat que el sol tingui més activitat des de dimarts passat.

Tant se val, la qüestió és que hem arribat a temps, i podreu veure la nostra darrera bogeria a la vitrina 1 d'Innofòrum al Forum de Girona 2011. Ho podreu admirar fins a marejar-vos i tastar fins acontentar-vos, del 20 al 23 de febrer!

I lo dit, deixa de ser piju i fes-te sofis, i podràs compartir amb les teves amigues, tardes de diumenges ben gintonificades!

CLICADA D'ULL --> Amb el gintònic que he arribat a prendre, avui us cluco els dos ulls!

3 comentaris:

 1. Jo com a jurat parcial que et coneix personalment i que soc molt 'fans' de la llàgrima de pedro ximenez haig de dir que et dono el vot a tú. Sense veure els altres ni res, ja he dit que era parcial :)

  El diumenge li farè un cop d'ull al pot marcianu.

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Starbase. Com sempre, la teva opinió em farà baixar més a la Terra!

  Llepades de part de la Rosi!

  ResponElimina
 3. Ànims i endavant !!!
  Els que proven els teus productes valoren la feina ben feta i gaudeixen d'ells , en tots els sentits .El gintònic deluxe, està de "muerte, boníssim!!!!

  ResponElimina

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...