dijous, 20 de desembre de 2012

"Gratin" de pebrots escalivats "à la Rosità"... Oh là là!

"GRATIN" DE PEBROTS "À LA ROSITA" OH LÀ LÀ
Ara sí que arriben aquells dies que la casa se'ns omple de gent.  Aquests dies de fred, a vegades és complicat fer un entrant calent i que no sigui la típica sopa de galets.  Avui improviso i aprofito dues receptes que he fet al llarg d'aquests darrers temps i les ajunto per a crear un nou entrant.  En aquest cas, com que a mi m'agraden molt els pebrots escalivats, n'he aprofitat alguns que vaig escalivar ahir.  Com que no tenia gaire clar què més posaria a taula, se m'ha ocorregut flambejar xampinyons amb PX.  Aleshores, he pensat...  i, per què no ho ajuntes i en fas un sol plat?  I així ha ocorregut!

Val a dir que és un plat ben vegeterià!!!

INGREDIENTS:

*  Pebrots escalivats
*  Olives farcides
*  Ceba tendra
*  Orenga
*  Xampinyons flambejats al PX
*  Formatge parmesà ratllat

PROCEDIMENT:

1.-- En un plat, hi posem un llit de pebrots escalivats.
2.-- Al damunt, hi posem l'orenga.







3.-- Al damunt, hi posem olives farcides d'anxoves tallades petites.








4.-- Tallem la ceba tendra a tires fines i les posem pel damunt.








5.-- Hi aboquem els xampinyons que hem flambejat a la paella.








6.-- Finalment, hi polvoregem el formatge ratllat.









7.-- Ho posem al forn perquè s'escalfi tot i ho gratinem una mica.



BONA GRATINADA I BON PROFIT!!!

CLICADA D'ULL -->  Si encara teniu la salsa de l'aigua dels pebrots, o si la voleu fer, la podeu posar, en fred, un cop traieu els pebrots gratinats del forn, per damunt.  És un plat per a xucar-hi pa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver-me llegit. Digues-me alguna cosa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...